Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Francien is bezig met het maken van een scrapalbum.</p>

Francien is bezig met het maken van een scrapalbum.

(Foto: Francien Peters)

Zelf foto’s in plakken helemaal terug van weg geweest

ELST - Jaren geleden bracht je volle fotorolletjes naar de fotograaf en een paar dagen later kon je de foto’s ophalen. Een spannend moment. Zouden de foto’s gelukt zijn? Het inplakken kon beginnen met fotohoekjes of fotolijm!

Daarna  kwamen de digitale fotoalbums. Ook heel leuk om te maken. Maar zelf, met de hand, foto’s inplakken is weer terug van weg geweest. Wil je zelf ook aan de slag om een mooi fotoalbum te maken. Dat kan bij Forte Fit.

In oktober wordt er gestart met een cursus scrapalbums maken. Bij het scrappen kun je foto’s in allerlei vormen uit knippen en gebruik maken van sjablonen zodat de foto’s mooi uitkomen. Je kunt er teksten bijschrijven en leuke dingen bij  plakken zoals kaartjes, stickers, krantenknipsels, gedroogde bloemen.  Dat maakt het fotoboek persoonlijk en het is leuk om creatief bezig te zijn. Francien Peeters is zeer bedreven in het maken van scrapboeken en wil het anderen ook graag leren.

Heb je interesse dan kun je je hiervoor inschrijven, zodat je plaats gereserveerd is in De Wieken in Elst op de dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur (4 en 18 oktober, 8 en 22 november). Vier lessen kosten, inclusief materiaalkosten en koffie/thee, veertig euro.
Voor inschrijving en informatie kun je mailen naar: cultuur.fortefit@fortewelzijn.nl.

Meer berichten