Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vierdaagse Kleipeer-rotonde

ELST - Nog even en het is de derde dinsdag van juli, dat betekent we dicht in de buurt zijn van editie 104 van de Nijmeegse vierdaagse. De eerste dag is natuurlijk de dag van Elst en de voorbereidingen zijn in volle gang in het dorp. 

Ook voor de activiteiten rondom de Kleipeerrotonde valt er een hoop te regelen. Wat begonnen is met een samenkomst van vrienden en buurtgenoten is inmiddels uitgegroeid tot een terugkerend feest waar vele lopers ver voor de start van het wandelfestijn al graag naar uit kijken.

Vanaf 2009 zijn we begonnen met het koppelen van een thema aan de rotonde festiviteiten. Dit was het startsein voor de vele thema’s die daarop zouden volgen.
Sinds twee jaar sluiten wij aan bij het dorpsthema, in ieder geval qua kleur en dat is natuurlijk Elst kleurt Blauw. Want daar doen we het voor, we hebben één gezamenlijk doel en dat is interactie op een ludieke, leuke en prettige wijze met en voor de wandelaars. Daarnaast bieden wij ze ook een rustmoment aan.

Onze DJ Pascale en zanger Mike zorgen voor een prima muzikaal sfeertje waardoor al snel de pijntjes worden vergeten. Als we kijken naar het enthousiasme en de waardering die wij telkens van de wandelaars mogen ontvangen dan geeft ons dat absoluut het ultieme gevoel.
Met het passeren van de ‘Kleipeer-rotonde’ geven wij de wandelaars nieuwe energie en motivatie om de eerste dag lachend, zingend en goed gemutst uit te lopen. Wij geven gastvrijheid vanaf de eerste tot en met de allerlaatste wandelaar die traditioneel door een boog van zingende mensen extra gemotiveerd zal worden.

Meer berichten