Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Lange rijen bij de popcorn.&nbsp;</p>

Lange rijen bij de popcorn. 

(Foto: Gerard Bressers)

Succesvolle collecte en voorverkoop speelweek Heteren

HETEREN - In de week van 13 juni is de collecte gehouden met als afsluiting de voorverkoop op 18 juni met appelflappen bij de Jumbo. Met een opbrengst van 2300 euro was het een zeer geslaagde collecte en zagen we maar weer dat de bewoners van Heteren de speelweek erg belangrijk vinden. 

“Het waren warme dagen en we willen de collectanten bedanken dat ze tijdens deze dagen samen met ons hebben gelopen.” Het hoogtepunt van de collecteweek was de zaterdag met voorverkoop van weekkaarten. Het was een bloedhete dag, maar ook een geweldige dag met veel aanspraak en leuke gesprekken met bewoners. 

Het was geen appelflappenweer, maar met een verkoop van zeshonderd flappen door de Jumbo gebakken was het een mooi extraatje voor de Fun4kids van driehonderd euro netto. Liefkenshoek heeft er dit jaar honderd afgenomen voor de bewoners. Verder zijn er al ruim 90 weekkaarten verkocht, de speelweek begint te leven.

Vrijwilligers hard nodig!

 ”Nog belangrijker is de aanmelding van een veertigtal vrijwilligers om te komen helpen voor een dagdeel of meerdere dagen; daar zijn wij heel blij mee. Maar dat  zijn er nog niet genoeg, we hebben er meer nodig, dus geef u op (info@fun4kidsweek.nl) als u dat nog niet gedaan hebt. Zonder vrijwilligers geen speelweek.”

Verder is er nog wat onduidelijkheid waarom er een splitsing is van 4 - 6 jarigen en 7 - 12 jarigen. We hebben als organisatie deze scheiding gemaakt omdat we uit ervaring weten dat de jonkies tot 6 jaar op zijn na vijf halve dagen. Het is ook een veiligheidsissue met betrekking tot het hutten bouwen en wij dragen daar als bestuur de verantwoording voor. We staan open voor verbeteringen.

Meer berichten