Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Jubilarissen met bloemen. Van links baar rechts: Frits Mennen, Ester Ruisch, Abel Hoeg&eacute;e.</p>

Jubilarissen met bloemen. Van links baar rechts: Frits Mennen, Ester Ruisch, Abel Hoegée.

(Foto: Bjorn Reusink)

Ehbo zet jubilarissen in het zonnetje

HETEREN - Tijdens de algemene ledenvergadering van de ehbo-vereniging Heteren in De Bongerd werden drie jubilarissen van de KNV ehbo-vereniging Heteren in het zonnetje gezet en onderscheiden met de Zilveren en Gouden Tilanus penning. 

Mevrouw Ester Ruisch kreeg uit handen van de voorzitter van het Districtsbestuur de Zilveren Tilanus draaginsigne uitgereikt voor onder andere haar inzet voor ehbo-lessen op de basisscholen. Daarnaast werd aan de heer Abel Hoegée, het gouden draaginsigne uitgereikt voor ruim veertig jaar lidmaatschap en zijn inzet als Lotus en andere betrokkenheid bij de vereniging. 

En als of de avond daarmee niet feestelijk genoeg was werd ook nog aan de heer Frits Mennen een gouden Tilanus penning uitgereikt voor vijftig jaar in het bezit zijn van het ehbo-diploma en voor zijn inzet voor de vereniging. Ondanks dat de heer Mennen al vijftig jaar lid is, is hij nog steeds actief binnen de ehbo, zo was hij in de afgelopen Covid-periode erg actief met de ondersteuning op verschillende GGD-locaties en is hij ook regelmatig te vinden bij sportactiviteiten.
Nadat de onderscheidingen waren uitgereikt werden de jubilarissen ook nog door de eigen vereniging in de bloemen gezet.

Meer berichten