Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Winnaars vorige editie Kleintje Wimbledon.&nbsp;</p>

Winnaars vorige editie Kleintje Wimbledon. 

(Foto: I. Breunissen)

T.V.H.A. organiseert ‘Kleintje Wimbledon’ voor de 34e keer!

HERVELD - Na twee jaar dat het toernooi vanwege Corona niet georganiseerd kon worden, kan het nu gelukkig weer wel. Dit jaar vindt het open tennistoernooi van T.V.H.A., ‘Kleintje Wimbledon’, weer plaats in week 25 (20 - 26 juni) op het tennispark aan De Zandakkers in Herveld.

Dit jaar opnieuw in week 25, zodat het finaleweekend van Kleintje Wimbledon niet samenvalt met het Beachpleinvolleybaltoernooi. Op deze manier kan iedereen genieten van twee mooie evenementen in Herveld.

Het aantal inschrijvingen geeft aan dat iedereen weer echt zin heeft om te tennissen. “We hebben dus een mooi vol programma met iedere dag leuke wedstrijden. Dit jaar zal het park weer vrolijk aangekleed zijn. Dit is en blijft de kracht van ons toernooi! Op vrijdagavond is er de traditionele feestavond. Daarnaast zal er opnieuw voldoende aandacht zijn voor de inwendige mens. En dit jaar zullen de wedstrijden op zaterdag weer doorlopen tot ver in de avond. Grote kans dat de zaterdagavond dus ook lang gezellig zal blijven!”

“Ook als u niet deelneemt aan het toernooi kunt u zich dus de gehele week uitstekend vermaken op ons tennispark. U bent allen de gehele week van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven. Tijdens de finales op zondag 23 juni zal de bekende Britse traditie (aardbeien met slagroom) ook weer niet ontbreken.”

Meer berichten