Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kom zondag naar Bemmel on Wheels!

BEMMEL – Maak vader blij! Neem hem mee naar het centrum van Bemmel. En geniet met de hele familie van meer dan zestig authentieke en unieke voertuigen. Ze staan alle opgesteld in het winkelcentrum. Onder de voertuigen vind je tal van bijzondere exemplaren. En extra leuk: de winkels zijn deze zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Het wordt met ‘Bemmel on Wheels’ weer een ouderwets gezellige zondag!

Komende zondag 19 juni (vaderdag) staat het centrum van Bemmel vol met veel, heel veel authentieke en unieke voertuigen. Met klassiekers, young- en oldtimers en auto’s, die je niet elke dag ziet. Met automobielen, motoren, scooters en brommers van (bijna) weleer.

‘s Morgens is er een toertocht van deze voertuigen door de omgeving, ‘s middags laten de deelnemers hun pronkstuk zien in het centrum van Bemmel. Voor iedereen een fantastische belevenis. Wie heeft er geen herinnering aan zijn eerste auto of bromfiets? Niet alleen zal men de voertuigen kunnen bewonderen, ook kan men meer aan de weet komen over deze klassiekers, want de eigenaren geven graag alle ins en outs van hun voertuig.

Winkels en terrassen

Een bezoek aan het centrum van Bemmel is komende zondag zeer zeker de moeite waard. De ondernemers hebben hun winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur en zorgen voor leuke aanbiedingen, acties en attracties. Het is meer dan zomaar een uitje! Op de terrassen van de horeca is het bovendien goed toeven. Laat u zich weer eens lekker verwennen door de ondernemers van Bemmel. Kom genieten en Beleef Bemmel!

Meer berichten