Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Streetdance- en Workoutgroep in actie.&nbsp;</p>

Streetdance- en Workoutgroep in actie. 

(Foto: GV de Brug)

Kom kijken en doe mee: dansuitvoering én dansworkshops in Heteren

HETEREN - Na een jaar van hard trainen en veel dansen is het hoog tijd voor een spetterend optreden! Op zaterdag 2 juli zet gym- en dansvereniging De Brug de deuren van De Bongerd in Heteren open voor een dansuitvoering. 

Zowel de Street Dance 18+-groep als de Dance Mix-groepen voor jonge dansers staan te popelen om te laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben.

Nieuwsgierig? Kom dan vooral op zaterdag 2 juli een kijkje nemen in de Bongerd, Flessestraat 54 in Heteren. De einduitvoering begint om 19.00 uur (zaal open om 18.45 uur). De show duurt een half uur en de entree is één euro per persoon. Iedereen is welkom!

Zelf ook eens ervaren hoe het is om te sporten op muziek? Aansluitend aan de einduitvoering organiseren we vier dansworkshops voor volwassenen. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met Latin Mix, Dance Workout, Streetdance 18+ en/of Body Workout. De workshops starten om 19.45 uur en zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Ben jij er ook bij? Graag tot dan!

Ben je 2 juli verhinderd, maar wil je toch eens komen kijken? Je bent altijd welkom voor een proefles. Kijk voor het lesrooster op onze website: www.gvdebrugheteren.nl.

Meer berichten