Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kinderen genieten op het circuit vanZandvoort. (foto: SWPN)
Kinderen genieten op het circuit vanZandvoort. (foto: SWPN) (Foto: SWPN)

Kinderen stralen op het circuit van Zandvoort

DODEWAARD – Het was een topdag voor stichting Zorgeloos Kind en de vele gezinnen op het zonnige circuitpark van Zandvoort. Lachende gezichten mochten mee in de meest exclusieve auto’s over het circuit waar Max Verstappen in 2021 de Formule 1 wist te winnen. 

Daarnaast mochten de kinderen zelf racen in Racesquare op het circuit. Liefst 20 simulatoren stonden klaar voor de kids om zich ook even Max Verstappen te voelen. Uiteraard was er eten en drinken aanwezig en werd deze eerste circuitdag, na lange tijd afwezigheid, een groot succes.

Het was al weer jaren geleden dat stichting Zorgeloos Kind een circuitdag had georganiseerd en dat was altijd op het TT-circuit van Assen. Nu jaren later heeft dit een vervolg gekregen en dat op het Formule 1-circuit van Zandvoort. Liefst zestig zeer exclusieve auto’s stonden speciaal klaar om de grote groep kinderen mee te laten rijden. Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden en wat hebben de kinderen enorm genoten. Ook de coureurs genoten van het gezelschap en werd het een groot feest op het circuit. Tevens was zanger Frans Duits aanwezig met zijn mooie auto om de kinderen rond te rijden. En Frans was erg in trek bij de aanwezige kids (en ook ouders).

Ook het racen in de simulatoren in Racesquare werd een groot succes. Het was stil in deze ruimte waar zeer geconcentreerd werd gereden om de snelste ronde te rijden op Zandvoort. Er waren voor de drie snelsten deze dag prachtige bekers beschikbaar en deze werden na afloop dan ook zeer trots in ontvangst genomen.
Natuurlijk speelde het prachtige weer mee in het slagen van deze dag.

Meer berichten