Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge en ontdek tennis of padel! (foto: KNLTB)
Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge en ontdek tennis of padel! (foto: KNLTB) (Foto: KNLTB)

Zomerchallenge bij ETV De Helster

ELST - Tennisvereniging ETV De Helster biedt deze zomer padel en tennis aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen padellen en tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 4 uur tennisles of 2 uur padelles onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis/padel wat voor hen is. Je kunt je individueel of met teamgenoten inschrijven. De kosten zijn tachtig euro voor vier maanden.

“Wij dagen je uit om binnen vier maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi!  Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met tennisvereniging ETV De Helster via www.etvdehelster.nl.”

Meer berichten