Logo gemeentenieuwsonline.nl
Popkoor Akkoord. (foto: Wim de Vos)
Popkoor Akkoord. (foto: Wim de Vos) (Foto: Wim de Vos)

Open korenweken ook bij Popkoor Akkoord

OVERBETUWE - Van 14 mei tot en met 12 juni worden de open korenweken gehouden, een leuk initiatief van de Koninklijke Bond van Zang- en Oratoriumverenigingen in Nederland. Hoewel Popkoor Akkoord zich niet officieel bij de organisatie heeft aangemeld voor deze actie, geven wij wel gehoor aan het verzoek om ook onze deur voor belangstellenden open te zetten.

Popkoor Akkoord is een gemengd koor uit de gemeente Overbetuwe en zingt samen met een eigen live-band gevarieerde popmuziek van de sixties tot nu. Het koor is onderverdeeld in bassen en tenoren (de mannenstemmen) en hoge en lage alten en hoge en lage sopranen (de vrouwen­stemmen). Onze vijfkoppige liveband bestaat uit een drummer, een toetsenist, twee gitaristen en een basgitarist.

“Heeft het jou altijd al leuk geleken om samen met een live-band popmuziek te zingen, dan ben je bij Akkoord aan het juiste adres.  Wij zijn op zoek naar nieuwe sopranen, tenoren en bassen (en ook bij de alten is nog een enkele plek vrij). Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, wanneer je een avond meedoet, wordt dat eenvoudig opgelost.

Heb je interesse of wil  je eerst graag wat meer weten? Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht op het e-mailadres popkoorakkoord@hotmail.com.”

Meer berichten