Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geweldige Dinnershow voor ouderen in Elst

ELST - De Stichting Ontmoeten en Verbinden/ Huiskamer van Elst houdt op 15 en 16 juni een dinnershow voor de ouderen in Elst. Eerder verzorgde de stichting Dagtocht Ouderen Elst al vanaf 1948 jaarlijks een dagtocht voor 65-plussers uit Elst. 

Die stichting is vorig jaar opgeheven en het organiseren van een één of twee jaarlijkse activiteit voor ouderen in Elst is overgenomen door de stichting waar ook de Huiskamer van Elst en de Soeptafel onder valt.

De Dinnershow wordt gehouden in de grote zaal van het Wapen van Elst en elke avond kunnen maximaal 100 bezoekers genieten van vooral Nederlands talige muziek door lokale en bekende artiesten. Tussendoor wordt een heerlijk 3-gangendiner voorgeschoteld en in totaal drie consumpties. Ook is er voor iedereen een leuke verrassing. Aanvang 16.30 tot ongeveer 20.30 uur. Voor mensen die niet zelf kunnen komen is er een haal- en brengservice beschikbaar.

Een toegangsbewijs kost 25 euro en is verkrijgbaar vanaf 12 mei elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Huiskamer van Elst, bij Aster, Kokkeland 17. Hemelvaartsdsag gesloten! Betalen met de pinpas is daar ook mogelijk. Wees er snel bij, want meer dan de helft van de kaarten is al verkocht.

Meer berichten