Logo gemeentenieuwsonline.nl

Spel- en ontmoetingsmiddag bij KBO Elst

ELST - Op woensdag 25 mei is er een spel- en ontmoetingsmiddag bij de KBO Elst Overbetuwe. Een bijeenkomst om te komen kaarten, sjoelen of rummykub of gewoon om een praatje te maken. 

Deze middag is de laatste van ons seizoen en u kunt eens kennis komen maken met de mensen van de KBO. Een seniorenvereniging die zich inzet om de belangen van senioren te behartigen, informatie en ontspanning te geven. U bent van harte uitgenodigd. Voor de leden is begin juni de slotmiddag van het seizoen 2021 - 2022. Wel staan wij nog  op de seniorenbeurs 15 juni in Oosterhout en op 30 augustus gaan wij (kleine groep) met de Museum Plus Bus een bezoek brengen aan het Joodsmuseum in Amsterdam. In september starten wij met ons seizoen 2022 - 2023, hierover volgt later berichtgeving.

De KBO Elst Overbetuwe is aangesloten bij de KBO Gelderland en de Landelijke Unie KBO. De KBO is een belangenorganisatie voor senioren.

De uitvoering van deze bijeenkomst heeft plaats in ‘Party- en Zalencetrum Onder de Toren’ aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst. De aanvangstijd is vastgesteld op 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. Alle belangstellenden vanaf 55 jaar uit de gemeente Overbetuwe zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de secretaris, Ger Daam via 0481 373844 of mail: gdaam@hetnet.nl.

Meer berichten