Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kom maar op als je durft! (foto: Ingrid Breunissen)
Kom maar op als je durft! (foto: Ingrid Breunissen) (Foto: Ingrid Breunissen)

Zomerchallenge bij TVHA in Herveld

HERVELD - De gezellige tennisvereniging TVHA uit Herveld organiseert weer de Zomerchallenge! Doe mee en maak kennis met Tennis!

“Is het zomerstop bij je andere sport, verveel je je, hou je van buiten sporten, of zoek je gewoon een nieuwe gezellige uitdaging? Dan is dit echt iets voor jou.

Een compact lidmaatschap van drie maanden (juni/juli/augustus) waarin je onbeperkt kan tennissen.
We laten je natuurlijk niet aan je lot over, want er staat een enthousiast team (Owen, Kim, Petra, Mark, Sylvia) klaar om je te begeleiden en indien nodig kan je van ons een racket lenen.

Als kers op de taart, wordt er ook een gezellig eindtoernooi georganiseerd. Voor maar 30 euro ben je deze zomer lekker in de zon aan het sporten op het mooie Herveldse tennispark!  

De begeleidingsavonden zijn op 13, 17, 27 juni en 1 juli vanaf 19.00 uur. Het eindtoernooi zal eind augustus zijn, datum volgt nog. Je kan je individueel inschrijven of met een groepje. Kosten zijn dertig euro per persoon.

Voor meer informatie en aanmelden kan je mailen naar Mark: deurmepper@live.nl. Of meld je direct aan via de website https://www.tvha.nl/ onder het kopje “’Snel naar’ kom je direct op ons inschrijfformulier. Kies op dit formulier onder ‘Activiteiten’ voor Zomerchallenge.
Wil je meer weten? Zet jouw vraag dan op de mail naar deurmepper@live.nl. Mark, Sylvia, Owen, Petra en Kim staan in juni klaar om je met open armen te ontvangen.
We dagen je uit: Maak kennis met Tennis!”

Meer berichten