Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ruim veertig kinderen kwamen op een zonnige 2e Paasdag samen met hun ouders zoeken naar Paaseieren.&nbsp;</p>

Ruim veertig kinderen kwamen op een zonnige 2e Paasdag samen met hun ouders zoeken naar Paaseieren. 

(Foto: © Mama's Club Elst)

Mama’s Club Elst jubileumjaar

ELST - De zomer is misschien al in aantocht, maar toch blikken we graag nog even terug. Op tweede paasdag organiseerde Mama’s Club Elst een activiteit voor het hele gezin: paaseieren zoeken. Gezien de opkomst was het een groot succes.

Na twee lastige jaren is het eindelijk weer mogelijk om in grotere groepen samen te komen. In speeltuin De Eshof kwamen deze zonnige dag ruim 40 kinderen met hun ouders bijeen om op zoek te gaan naar (plastic)paaseieren. Na meerdere rondes van verstoppen en zoeken konden de kinderen de eieren inleveren voor een jubileum-presentje.

Mama’s Club Elst is opgericht in 2010 en in 2016 overgegaan in een eigen Stichting. Dit seizoen vierde zij haar 5-jarig jubileum, wat in verschillende activiteiten doorklonk. 

Stichting Mama’s Club Elst (MCE) heeft als doel om moeders met elkaar in contact te brengen. Zij organiseert diverse bijeenkomsten en activiteiten voor moeders en kinderen tot en met 12 jaar. Informatief, gezellig, leerzaam en ontspannend. Denk hierbij aan ‘speelochtenden’ - waarbij de kinderen lekker kunnen spelen en de moeders samen wat drinken. Hiervoor mogen we gebruik maken van de BSO-ruimtes van de Skar en Kikkerkoning. In samenwerking met Bibliotheek Elst verzorgt MCE ook twee keer per maand een ‘voorleesochtend’. En daarnaast zijn moeders ook welkom op een van de DIY-avonden of borrels. Mét mama’s vóór mama’s.

Bestuursleden gezocht

Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden om het stokje over te dragen. Bestuurslid zijn vraagt een inzet van ongeveer 4-6 uur per maand. Taken zijn het organiseren van activiteiten, sturen van uitnodigingen, onderhouden van sociale media en het bijhouden van het ledenbestand. Interesse? Stuur een mail naar bestuur@mamasclubelst.nl en kom vrijblijvend een keer kennismaken bij een bestuursvergadering voor meer informatie.

Wil je je aanmelden voor de activiteiten van Mama’s Club Elst en alle uitnodigingen ontvangen? Kijk op www.mamasclubelst.nl voor meer informatie of stuur een email naar bestuur@mamasclubelst.nl.

Meer berichten