Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Hein Arns

Terug van weggeweest: Elst Op Stelten

ELST – Noodgedwongen door de Covid-pandemie moest Elst Op Stelten de afgelopen twee edities worden afgelast. In november vorig jaar werd voorzichtig een eerste begin gemaakt met het voorbereiden van de 2022 editie van het sfeervolle evenement in het centrum van Elst. 

“We hebben er voor gezorgd dat we er als werkgroep klaar voor zouden zijn”, zegt werkgroepvoorzitter Rik Gerretsen. En het voorzichtige aanzetje van eind 2021 loonde.
Sinds de laatste maatregelen losgelaten zijn werken de leden van de Werkgroep Elst Op Stelten van het Centrum Management Elst in de hoogste versnelling aan de 2022 editie die traditioneel op 2e Pinksterdag gehouden word en tienduizenden bezoekers naar het Elster centrum trekt.

Locatie

Op 2e Pinksterdag, 6 juni, vanaf 11.00 tot 18.00 uur staat het kernwinkelgebied van Elst bol van de activiteiten en marktkramen. De, door spelers van Spero, bewaakte fietsenstallingen bij de Grote Kerk en de voormalige ING-bank zijn inmiddels niet meer weg te denken. Ook de in 2019 ingestelde pendeldienst tussen P&R Parkeergarage bij het station en het Centrum is weer aanwezig. 

Uiteraard is het centrum ook per openbaar vervoer goed te bereiken met diverse buslijnen die op de Rijksweg stoppen en het NS station op loopafstand. 

Attracties

“We zijn volop bezig om de attracties rond te maken en een plaats te geven. We weten in elk geval dat we op vijf podiums muziek hebben. En er zijn nog een paar plaatsen voor kraamhuur over”, aldus Gerretsen. 

Meer informatie en een inschrijfformulier staan op www.elstopstelten.nl.

Meer berichten