Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vluchtheuvelkerk
Vluchtheuvelkerk (Foto: onbekend)

Vredesdienst in de Vluchtheuvelkerk

ZETTEN - Op 22 mei wordt er in de Vluchtheuvelkerk in Zetten een vredesdienst gehouden. Er is ruimte om samen met mensen uit Oekraïne te zingen, kaarsen te branden en te bidden voor vrede in Oekraïne.

Teksten zullen zowel in het Nederlands als in het Oekraïens te lezen of te beluisteren zijn. De dienst is van 10:00 tot 11:00 uur in de Vluchtheuvelkerk tegenover Bakkerstraat 20 in Zetten. Na de dienst wordt er gezamenlijk koffie gedronken

Er wordt tevens een inzamelingsactie gehouden van goederen voor mensen die nog in Oekraïne zijn, te weten: pijnstillers, medicijnen en verbandmiddelen (alle soorten verband, wanneer de uiterste houdbaarheidsdatum is verlopen is dat geen probleem), houdbaar voedsel (crackers, ingeblikt, koekjes), effen donkere heren T-shirts, schoppen, jerrycans, werkhandschoenen, regenjassen (donkere/camouflagekleuren), wandelschoenen (maat 41 - 44, camouflagekleuren), kampeerspullen (tent, metalen kopjes of pannen om op vuur te koken, gasbranders, slaapzakken, campingmatrasjes, yogamatjes, alles in donkere/camouflagetinten).

Na de dienst zal toegelicht worden hoe en waar de spullen gebruikt zullen worden.

Meer berichten