Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Deelnemers aan De Onvergetelijke Kookclub Elst bereiden het driegangen-diner.&nbsp;</p>

Deelnemers aan De Onvergetelijke Kookclub Elst bereiden het driegangen-diner. 

(Foto: Jenneke Coenen)

De Onvergetelijke Kookclub Elst

OVERBETUWE - Op 23 maart heeft De Onvergetelijke Kookclub Elst haar deuren voor het eerst geopend. Wat hebben we een fijne avond met elkaar beleefd!

De avond werd geopend met een welkomstdrankje en -hapje en een kennismaking met elkaar. Daarna werd, onder leiding van een kok van Resto vanHarte, gezamenlijk het driegangenmenu met elkaar gemaakt en de eettafel mooi gedekt.

“We hebben daarna heerlijk met elkaar gegeten en de mooie avond afgesloten met een kop koffie en thee. Tevreden keerde eenieder huiswaarts.”

De Onvergetelijke Kookclub is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorger uit de gehele regio Arnhem- Nijmegen. Graag bezorgen wij hen een onvergetelijke avond. Door samen te koken, samen verhalen te delen en samen te eten en te drinken. Ieder doet wat hij/zij fijn vindt om te doen, niets moet.

“Wilt u ook graag zo’n onvergetelijke avond beleven? Op woensdag 25 mei (en daarna op iedere vierde woensdag van de maand) wordt de volgende avond van De onvergetelijke Kookclub Elst gehouden. U bent dan opnieuw welkom in De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32 B in Elst. Aanvangstijd: 17.00 uur met welkomstdrankje. Daarna bereiden we samen het driegangendiner en eten we met elkaar. We sluiten de avond af met een kop koffie of thee. Eindtijd: ongeveer 20.00 uur.”

De kosten voor deze avond bedragen 7,50 euro per persoon en kunnen ter plaatse met pin worden voldaan.

Aanmelden kan via de mail: m.van.beek@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch 06 44986453. Uw aanmelding ontvangen we indien mogelijk graag voor 20 mei.

Meer berichten