Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Xanthos Heren 1 zoekt spelers!

ZETTEN - Op 28 april heeft het eerste heren team van Xanthos hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Vocasa. Xanthos H1 heeft zich ook dit jaar goed weten te handhaven, maar is wel op zoek naar versterkingen om te komen volleyballen in de derde divisie.

Xanthos uit Zetten speelt dit jaar voor het vijfde jaar in de 3e divisie en heeft als dorpsvereniging hiermee een goede stap kunnen zetten. Wie het leuk vindt om op een mooi niveau volleybal te spelen, maar ook voor de gezelligheid komt, is bij het 1e van Xanthos aan het goede adres. Dit seizoen is Xanthos geëindigd op de achtstee plek en trainer Jacques van Leersum zegt hierover: “We hebben een uitdagend seizoen gehad, vanwege het feit dat diverse spelers dit jaar langdurig geblesseerd zijn geweest. Daarnaast merk je dat wij beter worden als we veel spelen en als er routine in het team komt. Helaas was dat dit seizoen niet mogelijk vanwege corona. Toch hebben we ons goed weten te handhaven en de laatste maand hebben we meerdere mooie overwinningen gehad.”

Versterking gezocht

Bij het eerste van Xanthos vertrekken aan het eind van dit seizoen twee spelers vanwege blessures en het feit dat ze dichter bij huis gaan spelen. Overige spelers hebben aangegeven bij het team te willen blijven, maar daarvoor zou het goed zijn als er een paar versterkingen aan de Zettense hoofdmacht worden toegevoegd. Wie ervaring heeft met het spelen op het niveau van rond de derde divisie kan zich melden bij bestuur@xanthosvolleybal.nl en kan vrijblijvend kijken of die zich bij het team wil voegen.

Meer berichten