Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lentepad met Merel en Mees

HEMMEN - Nieuw bij CNME Hemmen: Het Lentepad. Merel en Mees van het Lentepad nemen je graag mee op hun tocht over het landgoed Hemmen.

Op zondag 15 mei gaan we op zoek naar het voorjaar en leren we allerlei dingen over de natuur. We maken een wandeling en lopen met Merel en Mees van de ene voorjaarsopdracht naar de andere. Het wordt vast een gezellige en leerzame  middag in het bos van Hemmen

Hoe gaat het in z’n werk? De start is tussen 14:00 uur en 14:30 uur. Je meldt je tussen 13.30 en 14.30 uur  aan bij de inschrijftafel bij de Nonnenbrug in Hemmen.  Er zijn daar beperkt parkeerplaatsen maar er kan ook rondom de kerk geparkeerd worden of bij de kasteeltuin. Nog beter: kom zoveel mogelijk op de fiets. En: Houdt afstand van anderen! Deelname per kind is 2,00 euro, contant te betalen, er is geen pin aanwezig.

“Je loopt je eigen route, de kinderen die mee hebben gedaan aan het Kabouterpad weten al een beetje wat ze kunnen verwachten. Je gaat met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene op zoek naar de verschillende opdrachten. Je moet wel goed speuren hoor, want misschien hebben Mees en Merel zich wel verstopt? Probeer alle opdrachten op te sporen”, aldus Merel en Mees.

Meer berichten