Feest in de feesttent.
Feest in de feesttent. Foto: Hoffotograaf Peter Ariese

Dolle Dagen in Deurdouwerdam

Algemeen

HERVELD-ANDELST - Er is de laatste week volop gewerkt aan het grote carnavalsfeest in Herveld Andelst. Het programma is rond en begint op vrijdag 25 februari met de onthulling van het grootste geheim van ons mooie dorp: Wie worden de nieuwe Prins en Hofdames?

Die avond gaan de nieuwe Jeugdprins en Prinses voorop in het feestgedruis tijdens het Jeugdfeest. Het is de grote aftrap voor de Dolle Dagen die gaan volgen. Het programma is weer gevarieerd en geschikt voor jong en oud. Op zaterdag- en zondagavond worden meer dan 500 bezoekers verwacht, dus geldt die avonden ‘Testen voor toegang’. Zorg dat je een coronatest hebt ondergaan en dat het negatieve resultaat in de coronacheck-app aan de ingang kan worden getoond. Alle aanwezigen zijn zodoende getest, dus we kunnen zonder verdere maatregelen volop feesten. 

Zaterdagmiddag komen vast weer veel ouders uit de hele regio met hun kinderen feestvieren in Deurdouwerdam.
Op zondagmiddag is de prinsenreceptie, waar iedereen het nieuwe Prinsentrio, Jeugdprins en -prinses kan komen feliciteren.

Maandagochtend gaan we Frühshoppen met de bussen van de Betuwe Express. De bussen staan te popelen om ons weer naar enkele gezellige adressen te brengen. Maandagavond is de zaal open voor een groot themafeest en op dinsdag volgt na een gezellige middag dansen, hossen en springen de grote finale.
Kijk op onze website voor de laatste informatie over het programma, de regels die per activiteit gelden en de kaartverkoop.
Lees dit goed door en voorkom teleurstellingen. Tot ziens in het Deurdouwersnest: de mooie nieuwe Hoendrik aan het Dorpsplein in Herveld.

Uitgelicht

Digitale krant