Aikido-docent Pieter Ott.
Aikido-docent Pieter Ott.

Aikido bij Bushi Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Nu met de huidige versoepelingen het binnensporten weer mogelijk maken, gaat Bushi Arnhem weer de judomat op. Niet alleen voor judo, maar ook met aikido.       

Bushi Arnhem is bekend als judoclub voor jong en oud, van recreant tot wedstrijdjudoka. De ontwikkeling van de judoka centraal staat. De club vindt een pedagogisch Veilig Sport Klimaat, plezier en een breed motorische ontwikkeling belangrijk. Recent verkreeg de club hiervoor het Fight Right-keurmerk.

Aikidoleraar en allround trainer weerbaarheid Pieter Ott start nu met aikido voor leerlingen vanaf 16 jaar. Daarnaast zijn er plannen om op de donderdag te starten met een module van acht lessen weerbaarheid voor jeugd vanaf 7 jaar. Heeft u interesse, mail dan even naar info@bushiarnhem.nl.
In de aikido lessen besteed Pieter aandacht aan fysieke conditie, focus, lichaamsbewustwording, ontspanning, commitment, respect, en een goede sfeer. Hij wil leerlingen in de gelegenheid stellen om te ervaren, trainen, en zelf te ontdekken en zich te ontplooien.

Pieter Ott heeft zwarte band, is erkend aikidoleraar met ruim tien jaar ervaring in lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen via St. Sankaku. In 2019 heeft hij de Ponsacademie gevolgd en zich één jaar lang verdiept in de thema’s van weerbaarheid.
“Heeft u interesse, loszittende sportkleding, en bent u ouder dan 16 jaar, dan bent u van harte welkom voor een gratis aikido kennismakingsles op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De lessen worden geven in de dojo op de Brabantweg 115 in De Laar West.”

Uitgelicht

Digitale krant