Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Wie wint de Döppert in Elst?

ELST – Door de coronamaatregelen is vorig jaar de verkiezing van de Döppert in Elst komen te vervallen. De Vereniging Elster KarnavalsOptocht (Veko) heeft daarom besloten de prijs dit keer uit te reiken aan de persoon of organisatie die in 2020 of 2021 in het nieuws is geweest en Elst daarmee op de kaart heeft gezet. 

Vanwege de beperkingen krijgt de uitreiking dit keer wel een sober karakter. Van een uitreiking tijdens een feestelijke bijeenkomst kan door corona geen sprake zijn.

De drie genomineerden zijn: Aron van ’t Hul, Gerard van der Post en Spero 10. Aron van ’t Hul was deelnemer aan het veelbekeken tv-programma Married at First Sight. Daarin ontmoeten stellen elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft. Het huwelijk van Aron van ’t Hul hield geen stand.
Gerard van de Post maakt deel uit van het muziektrio Nog Effe. Die heeft vorig jaar een single uitgebracht met het oog op het Europees voetbalkampioenschap. Het nummer ‘Voor Nederland’ werd uitgezonden door regionale en landelijke radiozenders.
Spero 10 stevende op het kampioenschap af toen de competitie door corona werd stilgelegd. Er werden geen kampioenen uitgeroepen. Tot teleurstelling van de spelers. Ze wenden zich tot de Bekende Nederlanders met de vraag het team een hart onder de riem te steken. Veel prominenten deden dat.

Op deze kandidaten kan de komende weken door iedereen een stem worden uitgebracht. Stemmen kan tot 20 februari via www.veko-elst.nl.

Meer berichten