Logo gemeentenieuwsonline.nl

Met elkaar Bridge spelen? Het kan weer!

VALBURG - Met de afschaling van de corona maatregelen zijn er weer veel dingen mogelijk, zoals ook het met elkaar bridgen! Vindt u het ook leuk om (weer) met uw streek- en/of dorpsgenoten aan een tafel het bridgespel te kunnen spelen? Wilt u ook graag weer eens een gezellige, sportieve avond beleven? 

De Bridgeclub Valburg (BCV) gaat weer beginnen met bridge avonden in het Wapen van Valburg. De BCV speelt op elke donderdagavond vanaf 27 januari en is toegankelijk voor iedereen in Valburg, Overbetuwe en omstreken.

Ook is een ieder van harte welkom om bij de BCV mee te komen spelen. Leden van de BCV kunnen zich op de gebruikelijke wijze aanmelden en zijn hierover inmiddels geïnformeerd. Geïnteresseerden die nog geen lid zijn van de BCV maar lid willen worden, kunnen zich als duo aanmelden als aspirant-lid en kunnen ter introductie tot drie avonden gratis meespelen. Vooraf aanmelden is verplicht. “Uiteraard houden we ons tijdens de speelavonden aan de corona maatregelen, waarover we u zullen informeren wanneer u zich aanmeldt.” 

Mocht u nog geen bridge kunnen spelen maar geïnteresseerd zijn om bridge te leren, dan informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Bridge is een spel dat niet snel zal gaan vervelen en waarbij u uw streekgenoten goed leert kennen. Bridge bij de BCV is een sociale en uitdagende invulling van de donderdagavond!  
“Kortom, wanneer u graag weer eens bridge speelt met anderen, of wanneer u bridge wilt leren, dan bent u van harte welkom bij de Bridgeclub Valburg! U kunt contact opnemen met secretaris Toke van Tongeren.” (t.vantongeren@upcmail.nl).

Meer berichten