Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Holistisch moedercoach Marije Brand.</p>

Holistisch moedercoach Marije Brand.

(Foto: )

Kennisdelers: lezingen waarvoor je de deur niet uit hoeft

OVERBETUWE - Hoe kun je als moeder meer aandacht hebben voor jezelf en je eigen geluk? Holistisch moedercoach Marije Brand vertelt het op dinsdagavond 18 januari tijdens een online-lezing van de Bibliotheek Gelderland Zuid. 

Naast Marije geven nog drie andere deskundigen de komende weken een lezing onder de noemer ‘Kennisdelers’. Filosoof Sjoerd van Hoorn vertelt over hedendaagse kunst, schrijver Marc ter Horst over klimaatverandering en onderzoeker Erwin van Wijk over het Ushersyndroom. De lezingen zijn gratis te volgen via het online platform WebinarGeek. 

Momenteel zijn er vanwege de lockdown geen fysieke lezingen mogelijk in de bibliotheek. Maar daar heeft de Bibliotheek Gelderland Zuid wat op gevonden: vier experts uit de regio Gelderland-Zuid delen online hun kennis met geïnteresseerde luisteraars. Via de chat kunnen de toehoorders vragen stellen aan de sprekers. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om mee te doen. De lezingen vinden telkens van 20.00 tot 21.00 uur plaats via het online platform WebinarGeek. Het voordeel is dat je voor de lezingen niet de deur uit hoeft, maar deze comfortabel vanuit je eigen huis kunt volgen.
Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.obgz.nl/kennisdelers.  

Meer berichten