Annemarie van Heijningen.
Annemarie van Heijningen.

Save the date voor de Betuwse vrouwendag

Algemeen

ZETTEN - Op zaterdag 12 maart verzorgt stichting Hart voor Vrouwen weer een Betuwse vrouwendag. Het thema is ‘Geliefde dochter’. De tekst van de dag is Efeziërs 1:5: “God houdt van ons. Daarom heeft Hij ons uitgekozen om Zijn kinderen te zijn. Hij heeft Jezus Christus naar de wereld gestuurd om ons bij Hem te brengen. Dat is wat God wilde.” (Bijbel in Gewone Taal).

Spreekster is Annemarie van Heijningen. Een korte kennismaking: Annemarie van Heijningen - Steenbergen (1977) is getrouwd met Michel. Samen hebben zij drie kinderen. Naast echtgenote en moeder, is Annemarie spreker en schrijver. Boeken die op haar naam staan, zijn onder andere Refomeisje, Getrouwd zijn is de hemel niet en Gewijde chaos, het christelijke actieboek voor 2021.
Haar nieuwste boek is Durf te leven met de dag, een boek over de eindigheid van het bestaan en liefde voor het leven. Als ze spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

De organisatie hoopt op een prachtige, bemoedigende dag die vrouwen dichter brengt bij God. De praiseband ReCall zal daar zeker aan bijdragen. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen wordt het een uitzending via livestream, vanuit het HPC in Zetten, met of zonder deelnemers. Houd voor nieuws hierover de website in de gaten: www.hartvoorvrouwen.com.

Uitgelicht

Digitale krant