Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Yoghurt-emmertjes met soep om aan huis te brengen.&nbsp;</p>

Yoghurt-emmertjes met soep om aan huis te brengen. 

(Foto: Maaike van Beek)

Nieuws van De Soeptafel

ELST - “Ook in 2022 organiseren we in Elst weer De Soeptafel. Een initiatief van Suzanne Bas en Maaike van Beek om ouderen met elkaar te verbinden.”

De Soeptafel houdt maandelijkse bijeenkomsten waarin samen koffie wordt gedronken en soep wordt bereid. Als de soep klaar is wordt er gezamenlijk geluncht. Voor de eerste helft van 2022 zijn de data als volgt: vrijdag 25 februari, vrijdag 25 maart, vrijdag 15 april, vrijdag 17 juni. De start is om 09.45 uur in De Ruimte aan de Sint-Maartenstraat in Elst. “U kunt kosteloos deelnemen aan de Soeptafel na aanmelding op mvanbeek1966@gmail.com of 06-44986453. Uiteraard houden we ons aan de dan geldende corona-maatregelen.”

Op vrijdag 28 januari was ook een Soeptafel gepland. Deze gaat vanwege corona helaas niet door in De Ruimte. In plaats hiervan wordt er door de vrijwilligers op zaterdag 29 januari soep aan huis gebracht, net zoals afgelopen jaar. In verband met uitbreidingsplannen is De Soeptafel op zoek naar nieuwe vrijwilligers. “Vind je het leuk om (af en toe) te helpen? Dan ben je van harte welkom!”

Meer berichten