Logo gemeentenieuwsonline.nl

met Week van Gebed

HETEREN - Binnenkort is het weer zo ver. De jaarlijkse week van gebed die gehouden wordt van 16-23 januari. Wereldwijd bidden dan miljoenen gelovigen om eenheid, voor elkaar, voor de stad, het land en de wereld. Naar schatting doen in Nederland 200.000 mensen mee met dit initiatief. 

Ook in Heteren zal hier in samenwerking met kerken weer gelegenheid voor geboden worden. Net als vorig jaar in een aangepaste vorm omdat fysieke samenkomsten helaas nog niet mogelijk zijn. Maar deze belemmering is misschien juist wel een uitnodiging/aanmoediging tot bidden! Daarom bent  u, kerkganger of niet, van harte uitgenodigd uit om deel te nemen. 

Programma: Er worden deze week drie verschillende gebedstijden georganiseerd; De Vloedschuur (Kerklaan) opent haar deuren op maandagmiddag 17 januari van 14:00-15:00 uur. De Hervormde Kerk (Kastanjelaan) op donderdagmorgen 20 januari tussen 10:30-11:30 uur. Voor deze inloopmomenten is geen opgave nodig, u kunt spontaan even binnenlopen om in alle rust stil te zijn en persoonlijk te bidden. Er is een gastvrouw aanwezig en er liggen kaartjes klaar die kunnen helpen om gebeden te verwoorden. Op woensdagavond 19 januari van 19:00-20:00 uur zal er net als vorig jaar weer een twee-aan-twee gebedswandeling door Heteren gehouden worden. Voor deze wandeling dient u zich wel op te geven. Dat kan door een mailtje te sturen naar wkvangebed@gmail.com  Hier kunt u ook terecht voor verdere vragen.

Meer berichten