Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Henk en Truus Brandenburg die van Renate Diks, vrijwilligster een kerstster en kaartje overhandigd krijgen.&nbsp;</p>

Henk en Truus Brandenburg die van Renate Diks, vrijwilligster een kerstster en kaartje overhandigd krijgen. 

(Foto: Hester van Aalst))

Een kerstgroet voor de bezoekers van De huiskamer van Elst

ELST - Deze tijd van het jaar wordt ook weleens de donkere dagen voor kerst genoemd. Maar dan ineens gaat daar de deurbel. En staat er een bekende voor de deur met een gulle lach en met een mooie, rode kerstster in de hand. 

Het bestuur en de vrijwilligers van de Huiskamer van Elst brachten afgelopen weekend 150 rode kerststerren rond en bezorgden de bezoekers van de huiskamer een mooi, soms ook emotioneel moment. Een teken van verbinding, aandacht en liefde, zo net voor kerst. Een tijd die dit jaar wederom weer anders is als anders. Zo staat het ook in de tekst op de kerstkaart, welke meegegeven wordt met de attentie. 

“We vieren de mooiste tijd van het jaar, al is het wel een beetje anders. Iets minder dicht bij elkaar, maar alsnog wensen wij een ieder fijne dagen, een sprankelend nieuwjaar vol nieuwe kansen, liefde en geluk en…..hopelijk wat dichter bij elkaar!” (www.ontmoetenenverbindenelst.nl en www.huiskamervanelst.nl)

Meer berichten