Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ochtendmist boven moeras.&nbsp;</p>

Ochtendmist boven moeras. 

(Foto: Bob Luijks)

Online masterclass: zo maak jij mooie foto’s van de natuur

REGIO - Natuurmonumenten gaat weer van start met de online lezingen. Net als vorige winter bieden we iedere maand weer een interessante lezing aan. De eerste die aftrapt is Bob Luijks, professioneel natuurfotograaf.

Lukt het jou om de essentie goed op de foto te krijgen? Krijg je het voor elkaar de camera op de juiste manier in te stellen? Bob weet, als natuurfotograaf, als geen ander wat er bij een goede natuurfoto komt kijken. Op woensdag 22 december verzorgt Bob Luijks voor Natuurmonumenten een masterclass natuurfotografie.

Tijdens deze masterclass leer je: Welke apparatuur er allemaal beschikbaar is en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. Hoe je de camera op een juiste manier instelt. Hoe je mooie, scherpe foto’s krijgt. Hoe je met verschillende plekken en onderwerpen omgaat. Hoe je met een pakkende compositie een beeld spannender maakt. En hoe het aanwezige weer en licht daarbij in het voordeel gebruikt. 

Tijdens deze masterclass kun je ook met al je vragen terecht. Na deze masterclass ben je in staat om de natuur om je heen nog mooier vast te leggen. We zien je winterfoto’s graag voorbij komen via onze socials: www.facebook.com/rijkvannijmegen en Instagrampagina: #natuurmonumenten_rijkvnijmegen

Mee doen? Ga naar Natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar de agenda, om je ticket te boeken voor deze online masterclass op woensdag 22 december om 19.30 uur.

Meer berichten