Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Twee enthousiaste dames in promotiesfeer. (foto: Gerrit Welink)</p>

Twee enthousiaste dames in promotiesfeer. (foto: Gerrit Welink)

(Foto: Gerrit Welink)

Heteren geeft gul: supergeslaagde inzameling

HETEREN - Vrijdagavond en zaterdag  werd in de gemeente Overbetuwe in achttien supermarken inzameling gehouden voor de voedselbank. Bij Jumbo Teun van Blijderveen straalde het enthousiasme ervan af.

Niet alleen van de vrijwilligers. maar ook van de gevers en geefsters, ja zelf van kleine kinderen die met een zak snoep en een tekening voor de arme kindjes meehielpen de bananendozen te vullen. Er hebben honderd bananendozen het magazijn van Teun verlaten.
Daarnaast zijn 371.000 DE-punten gespaard en ingeleverd. Goed voor 742 pakken koffie en die worden door DE nog eens met twintig procent aangevuld. Dus vanuit Heteren 890 pakken koffie.

Door veel mensen werd ook in de collectebus een bijdrage gedaan en hiervoor zijn levensmiddelen aangekocht. De organisatie  kan niet onder woorden brengen hoe de Heterense gemeenschap te bedanken. “We doen het maar onder de slogan ‘Heteren met elkaar en voor elkaar’.

“Bent u niet instaat geweest om een bijdrage te leveren dan kan dat als nog op rekeningnummer NL 72 RABO 0373 712 308  onder vermelding ‘Voedselbankactie’. Van de ingekomen bedragen worden dan levensmiddelen aangeschaft.

Meer berichten