Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Overhandiging van de duofiets aan stichting Driestroom, een wens in vervulling.&nbsp;</p>

Overhandiging van de duofiets aan stichting Driestroom, een wens in vervulling. 

(Foto: Joan Boersma)

Wensboom actief voor vervulling van wensen in Overbetuwe

ELST - De tweede kerstperiode met beperkingen maar Rotaryclub Elst Overbetuwe gaat weer inwoners helpen bij het vervullen van wensen voor een ander! Heb je een wens voor een ander mens? Maar heb je hulp nodig om hem te realiseren? Rotary Wensboom Over-Betuwe helpt jou graag deze te vervullen.

Doe een beroep op de Rotary Wensboom Overbetuwe en wellicht kunnen zij jou helpen de wens in vervulling te laten gaan. Samen met jou wensen vervullen. Het gaat met name om wensen waarvoor de Rotaryleden, samen met jou, de handen uit de mouwen gaan steken, een zetje in de goede richting kunnen geven of anderszins een bijdrage leveren. Dit mag een wens zijn voor de buurvrouw, een familielid, een goede bekende, de buurtbewoners. Het gaat om wensen waarbij jij vraagt dat anderen jou helpen deze wens te realiseren. Op de foto een wens die we recent hebben kunnen vervullen, de overhandiging van een duofiets aan stichting Driestroom.

Wenskaart op website
Doe mee en vervul een wens voor een ander en vul een wenskaart in. Je kunt jouw wens kwijt op RotaryWensboomOverbetuwe.nl , scan de QR-code bij de deelnemende winkels, en volg ons op Facebook! Van 11 december tot 2 januari kunnen nieuwe wensen worden ingeleverd.
Na sluitingsdatum worden alle ingezonden wensen geïnventariseerd. Eind januari wordt een selectie gemaakt van de vervulbare wensen en kunt u benaderd worden door een van de Rotaryleden voor een oriënterend gesprek.
Bij de uitvoering van de wensen zijn we natuurlijk afhankelijk van de dan geldende RIVM-richtlijnen.

Meer berichten