Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Het bestuur bracht kerststukjes naar de gasten. (foto: Rens De Bot)</p>

Het bestuur bracht kerststukjes naar de gasten. (foto: Rens De Bot)

(Foto: Rens De Bot)

Alweer bijna kerst...

HETEREN - De teleurstelling bij het bestuur en de vrijwilligers van de Zonnebloem Heteren was misschien wel net zo groot als bij onze gasten. Op 16 november zouden we weer de picknick houden in de kantine van SDOO, een van de favoriete activiteiten van onze gasten. Na zo lange tijd zonder activiteiten hadden dan ook heel veel gasten zich opgegeven om weer eens ouderwets gezellig met elkaar op stap te gaan. 

Juist de laatste tijd hebben er zich veel nieuwe gasten aangemeld en die verheugden zich er ook op om voor het eerst met een activiteit mee te gaan. De domper was dan ook groot, toen we een paar dagen voor de Picknick toch het besluit moesten nemen om het niet door te laten gaan. Met de enorme toename van het aantal besmettingen durfden we het niet aan om met een grote groep mensen op stap te gaan. De gezondheid van onze gasten staat voorop en dus nemen we geen risico’s.
Maar vanzelfsprekend laten we onze gasten niet in de steek. We gaan weer op de oude voet verder. Het betekent dat we zo nu en dan bij onze gasten langs gaan met een klein presentje om ze een hart onder de riem te steken. Zo ook afgelopen week.
Met mooie kerststukjes voor alvast een beetje sfeer in huis gingen we op pad. De gasten waren blij verrast en hun reacties waren hartverwarmend. Zolang deze vervelende situatie ook maar mag duren zullen we op deze manier aan onze mensen van de Zonnebloem blijven denken. Daar doen we het toch voor!

Meer berichten