Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Yasmine en Sanne binnen in de bakkerij van Paul Janssen.&nbsp;</p>

Yasmine en Sanne binnen in de bakkerij van Paul Janssen. 

(Foto: Cindy Peters)

Taart voor inzet clublid!

OVERBETUWE - U kunt het zich nog wel herinneren. In september heeft u misschien wel kinderen voorbij zien komen lopen om lootjes te verkopen voor de Grote Club Actie. Wellicht heeft u zelf wel één of meerdere loten gekocht. 

“De opbrengst gaat naar de club waar je lid van bent om bijvoorbeeld te investeren in een leuke activiteit  voor je leden. Hoe meer loten hoe beter. Dat heeft onze Yasmine ook gedaan voor haar club EZ&PC. Zij alleen heeft 65 loten verkocht. Goed bezig! We hebben nog wel even naar haar tactiek gevraagd maar kregen daar geen duidelijk antwoord op. De tactiek wordt volgend jaar weer ingezet.”

“In overleg met Sanne Tesselhof, de hoofdtrainster  van de zwemafdeling BZG-TBK (basiszwemgroep en team bijzondere kinderen) vonden wij dat Yasmine best wel even in het zonnetje gezet kon worden voor haar inzet. Het gesprek werd opgevangen door Paul Janssen, onze banketbakker. Die vond het een leuk idee en bood aan om een taart te maken voor Yasmine. En deze ook te sponsoren. Geweldig toch! Uiteindelijk is het idee geboren om een foto van Yasmine en Sanne te maken in de bakkerij.” Met natuurlijk de taart en cadeaubon van de club. Yasmine werd natuurlijk hartelijk bedankt voor haar inzet.

Meer berichten