Actiefoto wedstrijd Xanthos MB1.
Actiefoto wedstrijd Xanthos MB1. Foto: Chantal van Wamel

Volleybalvereniging Xanthos zoekt jeugdleden

Algemeen

ZETTEN - Lijkt het jou leuk om te volleyballen? Dan zijn wij van volleybalvereniging Xanthos op zoek naar jou! Xanthos is er voor alle leeftijden en biedt volleybaltrainingen aan aan iedereen vanaf zes jaar. In diverse spelvormen leer je samen met leeftijdsgenoten volleyballen. 

Je leert onder andere serveren, passen, set-ups geven, duiken en smashen. Als het goed gaat, kun je ook mee doen met de competitie waarbij je wedstrijden speelt tegen leeftijdsgenoten van andere volleybalverenigingen. Xanthos is een leuke en kleine vereniging in Zetten. We hebben diverse heren-, dames- en jeugdteams. De jeugd van Xanthos traint tussen 17:15 en 19:45. We hebben verschillende teams en niveaus: mini’s, MC, JB en twee MB-teams.

“Lijkt het je leuk om te leren volleyballen? Stuur dan een e-mail naar het onderstaande e-mailadres. Zo kunnen wij samen met jou op zoek naar het passende team. Je mag bij ons altijd vierkeer een proefles meedraaien om te kijken of je de sport leuk vindt. Iedereen is welkom op De Wanmolen, Schweitzerpark 2 in Zetten. Aanmelden kan via jeugdcommissie@xanthosvolleybal.nl.

Uitgelicht

Digitale krant