Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Pietenjacht in Zetten

ZETTEN - Zaterdag 13 november organiseerde het Pietenteam een ware Pietenjacht in Zetten. Het eindresultaat was een grandioos succes. 

Op inschrijving konden kinderen en gezinnen zich inschrijven. Vol was helaas vol vanwege de coronamaatregelen. Door in groepen te starten was er een goede verdeling gemaakt van de gezinnen met de kinderen. Met een stempelkaart gingen de kinderen op zoek naar de Pieten. Als laatste moesten ze Sinterklaas zoeken die bij de Brave Hendrik zijn intrek had genomen…

In het Schweitzerpark stond een tent waar de kinderen na de start een lege jute zak meekregen, waarin ze snoepgoed konden verzamelen die ze kregen uitgedeeld nadat ze de Piet hadden gevonden. Ook deelden ze oannenkoekenrolletjes uit van de Pannenkoekenboerderij aan de Linge. 

14 Pieten stonden verdeeld door Zetten opgesteld bij ondernemers voor de deur. Bij de één stond een Piraatpiet, een Unicorn piet, Regenboogpiet, Fietsenmakerpiet, Bakkerpiet, Shoppiet, Jumbopiet, Boerpiet, Schilderspiet, Slagerspiet, Superpiet, Politiepiet, Boevenpiet en niet te vergeten een Omapiet! 

De tocht duurde de gehele middag. Het weer zat mee en het was één groot kinderfeest. Het Pietenteam en de Evenementencommissie van de WiZet kijken terug op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest. Nadien werden de Pieten en Sinterklaas bij de Brave Hendrik met een heerlijke maaltijd verwend. Dit werd aangebonden door alle WiZet-leden.

Meer berichten