Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

CV De Waalkanters hebben een nieuwe prins

SLIJK-EWIJK - Zaterdagavond 6 november hebben De Waalkanters uit Slijk-Ewijk hun prinsen gewisseld. In een gezellig, goed bezocht Dorpshuis Beatrix is er eerst afscheid genomen van prins Pierre d’n Erste met zijn adjudant Hennie. Na het uitreiken van het gebruikelijke cadeau en het ontnemen van zijn versierselen was het de beurt aan de nieuwe prins om op te komen.zou Pierre opvolgen? Een act begon waarbij er een bouwlocatie was opgezet waarbij ‘bouwvakkers’ een gesprek hadden over de veiligheidsinspecteur die langs zou komen en uiteraard over wie die nieuwe prins zou zijn. Wie is er MAF genoeg? Wie kunnen we linken aan veiligheid? Dat waren vragen die in de zaal speelde en snel beantwoord zouden worden. Na een muziekstuk waarin hints te vinden waren over zowel de nieuwe prins als zijn hofdame was het toch echt tijd dat deze nieuwe prins uit zou komen. Door de deuren van de bouwhekken kwam de nieuwe prins samen met zijn hofdames springend en hossend tevoorschijn. Het was niemand minder dan Michael Broekhuizen met hofdames Amber Peperkamp en Suzanne Broekhuizen. Michael zal maar liefst 2 jaar door het leven gaan als Prins Michael de Actieve Feestganger. Michael, bekend van onder andere de carnaval en het toneel, en zijn hofdames zijn één van de jongste prinsenparen die De Waalkanters hebben gehad, met leeftijden tussen de 19 en 22. Een jong paar dat voorop zal lopen tijdens de carnaval!
Hoe wut het doen is mien een rotzeurg, het wor weer feest in Keilenburg’ luidde Prins Michael de Actieve Feestganger. Na de feestelijke onthulling was het tot 12 uur erg gezellig en feestelijk. We hopen met z’n allen carnaval te vieren dit jaar!
Prins Michael de Actieve Feestganger met zijn hofdames en de rest van De Waalkanters wenst iedereen een gezonde tijd toe, en hopelijk tot de carnaval!

Meer berichten