Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Vers gebakken speculaaspoppen.&nbsp;</p>

Vers gebakken speculaaspoppen. 

(Foto: Ivo van Beek)

Speculaasactie Scouting Elst

ELST - Sinterklaas is weer in het land en dat betekent voor scoutinggroep Sint-Werenfridus uit Elst dat de jaarlijkse speculaasactie van start is gegaan. Helaas ziet het er ook dit jaar vanwege alle coronamaatregelen anders uit.

“Ook dit jaar verkopen we de speculaas niet huis-aan-huis, zoals u van ons gewend bent. Maar gelukkig gaat onze speculaasactie wel door, al is het in een ander jasje. De speculaaspoppen worden zoals voorgaande jaren weer gebakken door banketbakkerij Paul Janssen uit Elst.

Dit jaar zullen we alleen speculaaspoppen verkopen in de voorverkoop. U kunt tot en met 18 november uw bestelling van speculaas doorgeven aan één van onze leden of via www.scoutingelst.nl. Een zakje met twee heerlijke speculaaspoppen kost 2,50 euro. Daarna zal banketbakkerij Paul Janssen de speculaas bakken en zullen wij deze inpakken. Vervolgens kan de speculaas door de leden afgegeven worden of kunt u deze ophalen.

Helpt u ons dit jaar ook, zodat we met de speculaasactie weer een mooi bedrag kunnen ophalen? Hierdoor  kunnen we voor alle leden leuke en uitdagende activiteiten blijven organiseren. Zo kan de contributie voor de leden van Scouting Elst laag blijven en blijft Scouting toegankelijk voor iedereen.”

Meer berichten