Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Sociaal raadsvrouw, Ingrid Weideveld (li) en co&ouml;rdinator Forte Geldzaken, Foka Bruggema bij de locatie van het spreekuur, De Wieken in Elsten sociaal raadsvrouw.&nbsp;</p>

Sociaal raadsvrouw, Ingrid Weideveld (li) en coördinator Forte Geldzaken, Foka Bruggema bij de locatie van het spreekuur, De Wieken in Elsten sociaal raadsvrouw. 

(Foto: Forte Welzijn)

Financieel spreekuur Forte Geldzaken en sociaal raadsvrouw

ELST - Op maandagmorgen 22 november is er weer een financieel spreekuur in De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst. 

“U kunt daar uw vragen stellen die te maken hebben met geld. Hulp nodig bij het aanvragen van kwijtschelding, de Meedoenregeling of een andere voorziening van de gemeente? Hebt u vragen over een brief van de belastingdienst of een andere partij? Of komt u niet uit met uw geld? Voor deze en andere zaken kunt u terecht op het gratis spreekuur. Het financieel spreekuur is een initiatief van Forte Geldzaken en het sociaal raadsliedenwerk van Santé Partners. Aan het spreekuur werken de sociaal raadsvrouw en medewerkers van Forte Geldzaken mee. Er wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.

Maak een afspraak via een telefoontje naar Ingrid Weideveld, sociaal raadsvrouw, 06 23690698. Of naar Foka Bruggema, coördinator van Forte Geldzaken, 06 33793860.”

Meer berichten