Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Prijswinnaars vorige editie.</p>

Prijswinnaars vorige editie.

(Foto: Ingrid Breunissen)

‘Kleintje Wimbledon’ in Herveld

HERVELD - Dit jaar kan het open tennistoernooi van TVHA, Kleintje Wimbledon, gelukkig weer plaatsvinden. Niet in week 25, zoals men gewend is, maar in week 48 en 49 (29 november - 10 december) op het tennispark aan De Zandakkers in Herveld.

“Ook dit jaar zal het ons tennispark en de kantine weer vrolijk aangekleed zijn. Traditioneel hebben we dit jaar ook weer een leuk thema, te weten ‘Special Winter Edition’. Op vrijdagavond is de feestavond die volledig in het teken staat van ons thema ‘Aprés Ski Party’. Daarnaast zal er opnieuw voldoende aandacht zijn voor de inwendige mens. En dit jaar zullen de wedstrijden op de zaterdag in het finale weekend wederom doorlopen tot ver in de avond. Grote kans dat de zaterdagavond dus ook lang gezellig zal blijven!

Ook als je niet deelneemt aan het toernooi, kun je je dus de gehele week uitstekend vermaken op ons tennispark. Tijdens de finales op zondag 10 december zal de bekende Britse traditie (aardbeien met slagroom) helaas ontbreken, maar we zorgen voor een prima alternatief.

Alle relevante informatie met betrekking tot het toernooi is te vinden op onze site www.tvha.nl. en via www.toernooi.nl. (inschrijven kan tot en met donderdag 18 november) Ook is het toernooi te volgen via Facebook : www.facebook.com/Kleintje Wimbledon TVHA .
Alles staat en valt natuurlijk wel met de mogelijke verscherpte coronamaatregelen, waarvan wij op dit moment nog niet op de hoogte zijn.”

Meer berichten