Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Oliebollen.</p>

Oliebollen.

(Foto: onbekend)

Huis-aan-huisverkoop verse oliebollen door dorpsvereniging Hemmen

HEMMEN - De in Overbetuwe wereldbefaamde, superlekkere, van bakkersdeeg en ’s nachts vers gebakken oliebollen van de dorpsvereniging Hemmen komen er weer aan!


Op zaterdagochtend 20 november komen bestuur en vrijwilligers van dorpsvereniging Hemmen weer in de straten van Zetten en Hemmen oliebollen venten. Zoals bekend organiseert de dorpsverenging elk jaar deze actie. Er wordt een goed doel gekozen om het geld dat wordt verdiend met de verkoop van deze heerlijke oliebollen, te doneren.

Dit jaar is gekozen voor De Manege zonder Drempels in Bennekom. Deze manege is niet zomaar een manege. Zij zijn er speciaal voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Bij die manege kunnen deze mensen ontspannen en genieten van de paarden en hun bewegingen tijdens het paardrijden. Zij hebben een speciaal huifbed waarbij een doek over de ruggen van de twee paarden gespannen is waar de rijder op ligt. Op deze manier komt de rijder op een natuurlijke manier in beweging en beweegt mee op het ritme van de paarden.

“We hopen natuurlijk dat ook u als bewoners in Zetten en Hemmen, deze actie een warm hart toe draagt en in grote getale onze oliebollen koopt. We komen bij u aan huis. Maar er wordt ook een uitgiftepunt ingericht bij Ontmoetingscentrum De Loohof aan de Stationsweg in Zetten. Daar kunt u tussen 10.15 en 12.15 uur terecht mocht u de venters aan huis gemist hebben of nog wat extra’s wil kopen. Een zak van 9 oliebollen kost vijf euro.”

Meer berichten