Voor de nieuwbouw van ons Deurdouwersnest. (foto: Peter Ariese)
Voor de nieuwbouw van ons Deurdouwersnest. (foto: Peter Ariese) Foto: Peter Ariese

Weekend Deurdouwen voor alle leeftijden

Algemeen

HERVELD - De Deurdouwers maken zich op voor de eerste grote happening van het seizoen 2021/2022 in het eigen nieuwe ‘Deurdouwersnest’ (Ons Dorpshuis De Hoendrik in Herveld). Na een ‘verloren’ jaar, gaan we er meteen vol tegenaan met een heel weekend carnaval voor alle leeftijden.

 
Vrijdagavond 19 november: In januari zijn onze nieuwe Jeugdprins Dias Ondersteboven en Jeugdprinses Robine onthuld. Echter hebben we hen nog niet op een echt feest gezien. Daarom is er vrijdagavond van 19:11 tot 22:22 uur een extra ‘We gaan zwemmen!’. Jeugdfeest (toegang vanaf groep 5).

Zaterdagavond 20 november: Deze avond begint met de ontmanteling van Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Bas de Feestbouwer en zijn hofdames Petra en Marieke (zie foto). Daarna weten we eindelijk wie het nieuwe Prins trio van Deurdouwerdam wordt. De zaal opent al om 19:30 uur!

Zondagmiddag 21 november. De dag na het Prinsenbal, is er gelegenheid om het nieuwe Prinselijk Trio te feliciteren op de Prinsenreceptie vanaf 14.11 uur.

Kaartverkoop Pronkzittingen
De kassa opent zaterdag 20 november om 19.30 uur en dan begint tevens de verkoop van de Pronkzittingskaarten. Wees hier dus op tijd bij om niets te hoeven missen van dit spektakel op 13,14,15 en 16 januari. Ook begint de voorverkoop voor de Dolle dagen (26, 27, 28 februari en 1 maart). En met een 4 Dolle Dagenkaart weet je zeker dat je niets zult missen van deze Dolle avonden. De buskaarten voor de Frühshopreis van maandagochtend/middag zijn dan ook al te verkrijgen. Meer info staat op www.cvdedeurdouwers.nl.

Uitgelicht

Digitale krant