Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ontvangst in Garderen. (foto: N Thomson)</p>

Ontvangst in Garderen. (foto: N Thomson)

(Foto: N Thomson)

Zonnebloem op pad naar de zandsculpturen

OVERBETUWE - Op 4 oktober gingen de Zonnebloemgasten met de vrijwilligers op pad naar de zandsculpturen in Garderen. Opgestapt in Slijk-Ewijk en Oosterhout reden we in een gesponsorde bus van de Betuwe Express over de Veluwe waar we in Scherpenzeel een tussenstop maakten en genoten van een heerlijke lunch.

Vervolgens door naar Garderen waar we na een grappige en hartelijke ontvangst de zandsculpturen, die in het teken stonden van 75 jaar bevrijding, konden bewonderen. In één woord: geweldig!

Mede door de fijne sfeer, een gezellige buschauffeur en het prachtige weer was het een zeer geslaagd uitje, waar de gasten van hebben genoten.

“Mocht u iemand kennen, met een fysieke beperking, die het fijn zou vinden om af en toe een bezoekje te ontvangen van één van onze vrijwilligers en/of het leuk zou vinden om aan een maandelijkse activiteit deel te nemen, laat het weten aan Monique Heijnis (monique@fam-heijnis.nl) of Corry Buil (corrybuil@gmail.com).

Lijkt het je leuk om bij onze Zonnebloem afdeling als vrijwilliger aan de slag te gaan, dan ben je zeer welkom. Het hoeft niet altijd veel te zijn, want met een KLEIN gebaar kun je al een GROOT verschil maken!

Meer berichten