Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

4x4 vakantiebeurs in de regio

VALBURG - Dit jaar wordt deze gratis toegankelijke beurs voor het eerst georganiseerd bij WaterGoed aan de Tielsestraat 129 in Valburg. Voorgaande edities vonden plaats in Loon op Zand. Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober tussen 10.00 en 16.00 is men welkom op het uitgestrekte beursterrein. 

De geheel door vrijwilligers van de LandRoverClub Holland georganiseerde tweedaagse beurs richt zich met name op avontuurlijke 4x4 vakanties, maar daarnaast is er voor de bezoekers nog veel meer leuks te beleven. Zo zijn naast stands met reisaanbieders, dak-, tipi- en trailertenten, outdoorproducten en –kleding ook de hele dag door activiteiten georganiseerd. Er komt een off road parcours voor radiografische auto`s.(neem je 1:10 RC auto mee en laat je skills zien!), men kan trampoline springen, quadrijden, rib-boot varen en er is een free4all trial. Ook zijn er foodtrucks aanwezig. 

Parkeren kan bij strandpark Slijk-Ewijk (5 euro), vanuit daar is er een gratis pendeltruck naar de ingang van het beursterrein. Buslijn 35 stopt pal voor de ingang. Kijk voor meer informatie op: http://www.4x4vakantiebeurs.nl/. De coronacheck-app is van toepassing, een geprint test-, vaccinatie-, of herstelbewijs is ook geldig. Kom het liefst op de fiets. Parkeren kan op de parkeerplaats van strandpark Slijk Ewijk, parkeren 5 euro Pendel truck brengen u gratis naar de ingang van de beurs. Bus verbinding: buslijn 35 stopt pal voor de ingang. 

Meer berichten