Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Aanbrengen hinkelbaan. (foto: Yvonne Ramaker)</p>

Aanbrengen hinkelbaan. (foto: Yvonne Ramaker)

(Foto: Yvonne Ramaker)

Hé Kids! Wat vinden jullie van de hinkelbanen?

ZETTEN - “Hoi kids, hebben jullie ze al gezien? De hinkelbanen op het Julianaplein? En hebben jullie ze al uitgeprobeerd? Nou, wij wel! En het is hartstikke leuk om net als vroeger weer even te hinkelen op één been.”

“Wij, de dames van Stuurgroep Dorpshart Zetten hebben de hinkelbanen kunnen realiseren, dankzij de donaties van de waardecheques Overbetuwe Doet. We hadden geld opgehaald om twee hinkelbanen aan te schaffen. Een hinkelbaan kost best wat centjes en we moesten ook geld betalen voor het aanbrengen ervan.
Maar..., we hadden geluk! Rob Ramaker, een inwoner van Zetten, wilde deze taak wel op zich nemen. Hij ging op een mooie zonnige dag met goede moed, de gebruiksaanwijzing, een bezem, stoffer en blik, een grote gasfles en een gasbrander aan de slag op het Julianaplein en met een paar uurtjes lagen daar de twee vrolijk gekleurde hinkelbanen. Een ‘gewone’ en eentje in de vorm van een slang.”


“Omdat Rob de hinkelbanen heeft aangebracht hebben we geld bespaard en het bleek dat we geld over hadden voor een derde hinkelbaan. Die zit nu nog in een doos. Want, waar moet die derde hinkelbaan komen? Daar hebben we jullie hulp voor nodig. Weet jij een toffe plek in Zetten om deze hinkelbaan aan te brengen? Stuur dan een mail (vraag dat wel even aan je vader en/of moeder) met je naam, leeftijd én de plek (adres) waarvan jij vindt dat de derde hinkelbaan moet komen naar ingriddenb@gmail.com. Dan gaan wij kijken of dat lukt want we moeten rekening houden met de verkeersveiligheid. Krijgen we meer reacties, dan wordt geloot. We zien je reactie graag binnen twee weken in de mailbox.”

Meer berichten