Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgeclub 3 Sans-Atout

HERVELD - Op donderdag 2 september heeft bridgeclub 3 Sans-Atout het bridgen in de zaal van de prachtig verbouwde Hoendrik hervat met inachtneming van de coronamaatregelen.

“En hoewel dit perfect is verlopen dankzij zowel de beschikbare ruimte in combinatie met een maximum aantal deelnemers, de dubbele tafels en het uitgekiende wisselsysteem, is donderdag 30 september de 1,5 meter verlaten. En niet alleen is de opstelling van de tafels weer als voorheen, ook de loopbriefjes doen hun naam weer eer aan en het aantal te spelen ronden van vijf naar zes is weer als vanouds.

Wat is dat gemist, het ontmoeten, de praatjes, de persoonlijke contacten.
Met de door de technische commissie wekelijks georganiseerde ‘Stepavonden’ was er een digitaal bridgecontact, maar de praatjes, het elkaar zien, daar kan niets tegenop. Bridge is voor de een een uitdagend spel voor de ander een uitdagende sport, maar voor iedereen geldt:  het sociale element is minstens zo belangrijk.

Met in het vooruitzicht de ALV op 14 oktober, de uitgestelde viering van het 5e lustrum op 27 november en de gezellige sinterklaas- en kerstdrive in december draagt 3 Sans-Atout voor heel veel leden zijn steentje bij aan weer terug naar voor maart 2020. Met dit verschil dat we nu wekelijks spelen in een werkelijk schitterend verbouwde Hoendrik!

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over  bridgeclub 3 Sans-Atout ga naar: https://7064.bridge.nl/.”

Meer berichten