Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Start Studiekring50plus

OVERBETUWE - Samen met andere 50-plussers verdiepende gesprekken voeren over allerlei onderwerpen: dat is de Studiekring50plus. Een fijne manier om de geest actief te houden en andere mensen te ontmoeten.  

Inwoners uit verschillende dorpen in de gemeente Overbetuwe hebben zich inmiddels aangesloten bij de Studiekring50plus, maar er zijn nog een aantal plekken vrij. De bijeenkomsten zijn op donderdagochtend om de drie weken, de ene keer in Bibliotheek Elst, de andere keer in Bibliotheek Heteren. Donderdag 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur vindt er een kennismakingsbijeenkomst plaats in Bibliotheek Elst.

Wat is de Studiekring50plus? De Studiekring50plus is een groep van 10 tot 15 mensen van vijftig jaar en ouder die bij elkaar komen om met elkaar te praten over (actuele) thema’s. Eén persoon geeft telkens een presentatie over een bepaald onderwerp waar de groep vervolgens met elkaar over van gedachten wisselt. Ontmoeting en geestelijk actief blijven zijn belangrijke aspecten van de studiekring. De deelnemers inspireren elkaar tot het voeren van verdiepende gesprekken. De kosten bedragen voor een heel seizoen voor bibliotheekleden 30 euro en voor niet-leden 40 euro.  

Aanmelden voor de Studiekring50plus kan door een mailtje te sturen naar elst@obgz.nl (Bibliotheek Elst) Of geef je op in de bibliotheek. Meer informatie staat op www.obgz.nl/agenda.

Meer berichten