Logo gemeentenieuwsonline.nl

Express Wear Bemmel Open Tennistoernooi

BEMMEL – “Na in 2019 voor het laatst een toernooi te hebben georganiseerd kunnen we dit jaar eindelijk weer een toernooi organiseren; Het Express Wear Bemmel Open. Vorig jaar hebben we uiteindelijk, door de Covid maatregelen, moeten besluiten om het open toernooi te annuleren.” 

“Ook hebben we lange tijd geen wedstrijden kunnen spelen maar was het maar wat fijn dat er wel getennist kon worden. Vrij spelen en zelfs lessen in aangepaste vorm, het was voor veel spelers een welkome afwisseling in de bijzondere maanden die we gehad hebben.

Het toernooi vindt plaats van maandag 1 november tot en met zondag 7 november. Je kunt je inschrijven in de categorieën 3 - 9, via www.toernooi.nl. De inschrijving is geopend en sluit op zondag 10 oktober.

Hoewel het nog een aantal weken duurt, zijn de voorbereidingen voor het toernooi natuurlijk al in volle gang. De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of hebben zich aangemeld; waarvoor onze hartelijke dank! Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden hebben we een nieuwe hoofdsponsor, Express Wear Bemmel. 

“Zonder sponsoren en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren. Als het aan ons ligt wordt het weer een fantastisch toernooi waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Iedere werkdag vanaf 18:00 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf onze verwarmde terrassen. De finalewedstrijden vinden plaats in het slotweekend. Schrijf je snel in of kom gezellig aanmoedigen; wij zien je graag bij Express Wear Bemmel Open!

(https://www.tennisclubbemmel.nl/expresswearbemmelopen)

Meer berichten