Logo gemeentenieuwsonline.nl

Overzicht tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN -  Na een lange coronastop is de tafeltenniscompetitie weer van start gegaan. Het eerste team was nog niet scherp en verloor met 7-3 van Rhenus. 

Marco Knaap was met twee zeges goed bij de les en won samen met Lennard Springvloet-dubbel ook het dubbelspel. Team twee was niet veel minder dan Mitac, maar verloor met 8-2. De ervaren tegenstanders wisten de slagen goed te retourneren. Bart Barends en Yoeri Liethof wonnen eenmaal. Het vierde team behaalde, bij Sethone, een mooie 7-3 overwinning. Erik van Welie bleef knap ongeslagen. Wilma Stap verloor eenmaal en Berdien Lammers tweemaal. Beide dames leverde een prima prestatie in het dubbelspel, na een 2-0 achterstand, werd er alsnog gewonnen. Ook team vijf won met 7-3. Tegen Bit.nl wonnen Marc Groenhuis, Johan Soppe en Hans Wassink ieder tweemaal. Het dubbelspel ging naar Marc en Hans.

Het eerste jeugdteam behaalde een mooie 6-4 zege. Bij Shot was John Duncan in grote vorm en won vier partijen. Jesse van Schaijk was samen met John tweemaal succesvol bij de dubbels. Team twee speelde, tegen Revanche, een leuke wedstrijd. Tom Duncan won fraai tweemaal en Max Werkman eenmaal. Tom en Max wisten ook een dubbelspel te winnen.

Voor info over tafeltennis in Heteren zie: www.httc71.nl.

Meer berichten