Terug van weggeweest: Soeptafel op locatie

Algemeen

ELST - Ook zin in gezelligheid en samen soep koken? De Soeptafel organiseert in het najaar van 2021 voor ouderen weer de welbekende Soeptafel! Na anderhalf jaar soep aan huis wordt het weer tijd om elkaar ook weer te ontmoeten.

Samen koffie drinken, groente snijden, verhalen delen, soep koken en tot slot samen soep eten. Elke bijeenkomst wordt weer een feestje!

Feestelijke start is op vrijdag 8 oktober in De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32b in Elst. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Overige data voor 2021 zijn: vrijdag 5 november (De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32b), vrijdag 10 december (De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32b).

“We starten om 10.30 uur en om 13.30 uur is de Soeptafel ten einde. Voor aanmelding (noodzakelijk) of informatie: Maaike 06 44986453 of mvanbeek1966@gmail.com.

Ook in 2022 organiseren we graag weer soeptafels voor u. Om deze te financieren doen we in het najaar van 2021 weer mee aan Overbetuwe Doet. Wilt u ons helpen? Doneer dan uw cheque, die u begin november thuis ontvangt, aan de Soeptafel. 

De Soeptafel wil graag gaan uitbreiden en is daarom op zoek naar dagcoördinatoren. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Maaike voor meer informatie. Er is een taakbeschrijving voorhanden.”

Uitgelicht

Digitale krant