Wandeling in de natuur voor mensen van wie een geliefde overleden is

Algemeen

BETUWE - Hoe gaat het met je? Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven. Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

“Vier keer per jaar organiseren we een wandeling. Ieder seizoen op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt. De eerstvolgende wandeling vindt plaats op zondag 3 oktober.

De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders, uitvaartverzorger, Irma van Reem, rouwtherapeut, Ronald Kersten, wandelcoach en enkele mensen die hun partner hebben verloren.

Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of lang geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie, is welkom.

Onze ervaring is dat het wandelingen zijn met een lach en een traan, een wandeling waaruit zelfs mooie vriendschappen ontstaan. We lopen zo’n vijf kilometer in een rustig tempo. De wandeling eindigt altijd heel gezellig met koffie/thee en (appel)taart bij Aster.

We verzamelen op zondag 3 oktober om 09.30 uur op de parkeerplaats van Aster uitvaartcentrum, Kokkeland in Elst en rijden van daaruit naar de wandelroute. Ook als je geen vervoer hebt, ben je van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders, 06 13345046 of via seizoenswandeling.elst@gmail.com. Kosten voor deelname inclusief kopje koffie/thee en taart, bedragen vijf euro.” 

Uitgelicht

Digitale krant